Montering alt av ekstralys

Montering alt av ekstralys

Kontakt oss

Vi leverer og monterer alt av ekstralys til din bil.

Ekstralys, tusenmetere eller LED-bar - finner du hos oss. LED ekstralys til bilen er det absolutt kraftigste man kan få. Du får ekstralys fra både Rigid og Lazer som lyser mer enn 2 km med ufattelig lysstyrke og lumen. Vi har mange ekstralys som er e-merket og godkjent.

Vi er forhandler for www.ekstralys.no

Strands - Lazer - Rigid - Hella - Lumen - NBB - Canlamp - Osram


Nytt Regelverk i 2018!

1. oktober 2018 ble lovverket for ekstralys endelig endret i Norge. Det betyr at du kan montere så mange ekstra fjernlys du vil på bilen din.


1.oktober 2018 ble lovverket for ekstralys endelig endret i Norge. Det betyr at du kan montere så mange ekstra fjernlys du vil på bilen din.

Det er viktig å se og å bli sett. Dette erfarer vi hver eneste dag i vinterhalvåret. Det største problemet på norske vinterveier er for lite lys.

I Norge har vi hatt strenge regler for montering og bruk av ekstralys på bil. Det var nemlig slik at man ikke kunne ha mer enn to ekstra fjernlys på bilen, og det måtte ikke være over 100 i referansetall tilsammen med dine originale lys på bilen. Fra 1.oktober 2018 ble disse reglene liberalisert på initiativ fra Samferdselsdepartementet. Nå er det opp til deg som bileier å anskaffe og montere tilstrekkelig lys på bilen.

Kontakt ossPriser